خرید ویزا

قیمت

این محصول موجود نیست درهم

ویزای دبی - 96 ساعته دبی

نوع ویزا :

دبی 96 ساعته

کشور : دبی-امارات(دوبی)

هشدار ها :توجه با این نوع ویزا ورود فقط از شهر و فرودگاه دبی می باشد.

مدارک : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار-آدرس وشماره تلفن مسافر- در صورت خرید بلیط و هتل تخفیف دارد - اسکن صفحه اول شناسنامه و صفحه اول و دوم شناسنامه پدر یا مادر برای افراد زیر 18 سال الزامی است (برای ارسال مدارک به اژانس در پنل مدیریت خود در قسمت آپلود مدارک اضافی نسبت به ارسال مدارک اقدام نمایید)

توضیحات :

 

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    این محصول موجود نیست درهم

  • مدت اقامت

    04 روز

  • مدت اعتبار

    30 روز

  • مدت اخذ ویزا

    03 الی 05 روزه