خرید ویزا

قیمت

1050 یورو

نوع ویزا :

توریستی کشور فرانسه(مجرد)

کشور : شینگن

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه با اعتبار لازم - ترجمه شناسنامه - گواهی اشتغال کاربه لاتین یا جواز کسب یا روزنامه رسمی - تمکن مالی -گردش مالی به لاتین 6 ماه آخر - ترجمه گواهی بیمه - 2 قطعه عکس 3.5در4.5 - رزرو هتل- آدرس منزل ومحل کار (شماره تلفن) - گذرنامه قبلی در صورت داشتن - ضمانت بازگشت از سفر به مبلغ 100 میلیون.

توضیحات : ویزا همراه با 3 شب هتل 4 ستاره با صبحانه میباشد.هزینه پرواز به روز و ریالی محاسبه میگردد.

 

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    1050 یورو

  • مدت اقامت

    07 الی 15 روز

  • مدت اعتبار

    طبق تاریخ پرواز

  • مدت اخذ ویزا

    از زمان ورود به سفارت 14 روز