خرید ویزا

قیمت

105 دلار

ویزای چین - چین توریستی

نوع ویزا :

گروهی حداقل 5 نفر ( عادی )

کشور : چین

هشدار ها :از تاریخ ۲۸ آپریل تمام مدارک دریافتی جهت ویزای انفرادی توریستی چین با بیمه به تعداد روزهای اقامت و تمکن مالی ۲۱ میلیون تومان به صورت ثابت در حساب شخص و به ازای هر روز توقف یا اقامت مسافر ۱۰۰ محاسبه میشود.

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ، تمکن مالی حداقل 21 میلیون مانده ثابت و برای هر روز اقامت 100 دلار،بیمه مسافرتی

توضیحات :

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    105 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    طبق تاریخ پرواز

  • مدت اخذ ویزا

    12 روز کاری