خرید ویزا

قیمت

115 دلار

ویزای چین - توریستی L چین

نوع ویزا :

توریستی - L عادی

کشور : چین

هشدار ها :از تاریخ ۲۸ آپریل تمام مدارک دریافتی جهت ویزای انفرادی توریستی چین با بیمه به تعداد روزهای اقامت و تمکن مالی ۲۱ میلیون تومان به صورت ثابت در حساب شخص و به ازای هر روز توقف یا اقامت مسافر ۱۰۰ محاسبه میشود.

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ،تمکن مالی حداقل مانده حساب 21 میلیون تومان و هر روز اقامت 100 دلار، بیمه مسافرتی

توضیحات :

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    115 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    90 روز

  • مدت اخذ ویزا

    7 روز کاری