خرید ویزا

قیمت

210 دلار

ویزای چین - تجاری چین عادی , M

نوع ویزا :

تجاری چین عادی - M

کشور : چین

هشدار ها :در صورت خرید بلیط ویزا تخفیف دارد

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار (از تاریخ پرواز) ، دو قطعه عکس رنگی 6x4 ، تمکن مالی ،بیمه

توضیحات :

 

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    210 دلار

  • مدت اقامت

    30 روز

  • مدت اعتبار

    90 روز

  • مدت اخذ ویزا

    20