خرید ویزا

قیمت

700 یورو

ویزای شینگن - تجاری شنگن

نوع ویزا :

تجاری کشور اسپانیا

کشور : شینگن

هشدار ها :

مدارک : اصل گذرنامه با اعتبار لازم - ترجمه شناسنامه - جواز کسب یا روزنامه رسمی - تمکن مالی -گردش مالی به لاتین 6 -ترجمه سند مالکیت- 2 قطعه عکس 3.5در4.5 -رزرو هتل- آدرس منزل ومحل کار(شماره تلفن) - گذرنامه قبلی در صورت داشتن.

توضیحات : خدمات هتل بسته به تعداد روز اقامت جداگانه محاسبه میشود.قیمت پرواز به روز و ریالی میباشد.

 

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    700 یورو

  • مدت اقامت

    طبق درخواست دعوتنامه

  • مدت اعتبار

    طبق تاریخ پرواز

  • مدت اخذ ویزا

    از تاریخ ورود به سفارت 14 روز