خرید ویزا

قیمت

890 یورو

ویزای شینگن - ویزای شنگن , VIP

نوع ویزا :

توریستی ( VIP )

کشور : شینگن

هشدار ها :

مدارک : اصل : گذرنامه با اعتبار لازم - شناسنامه - گواهی اشتغال به کار( با قید سمت و تاریخ استخدام و حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی و اعلام دارد که دارنده گواهی در پایان سفر مجددا" به سر کار خود باز خواهد گشت - سه فیش آخر حقوق) یا جواز کسب(تاییدیه از اتحادیه مربوطه) یا روزنامه رسمی به لاتین - تمکن مالی - گردش مالی به لاتین ۶ ماه آخر - گواهی بیمه - سند مالکیت - دو قطعه عکس رنگی ۳.۵ در ۴.۵ - رزرو هتل - آدرس منزل ومحل کار(شماره تلفن) - گذرنامه قبلی در صورت داشتن ویزا شنگن - ضمانت بازگشت به مبلغ 50 میلیون تومان.

توضیحات :

ویزا شینگن ورود از اسپانیا

اطلاعات تکمیلی

  • قیمت

    890 یورو

  • مدت اقامت

    07الی14

  • مدت اعتبار

    طبق تاریخ پرواز

  • مدت اخذ ویزا

    ورود هر هفته